Om os

Feedbackstreet

Feedbackstreet vi er mere end en softwarevirksomhed, vi professionelle der har skabt et sikker værktøj til at hjælpe virksomheder med at få rette analyse og dokumentation i hele værdikæden.

Feedbackstreet

En vel dokumenteret værdikæde


Feedbackstreet er et vigtigt kommunikationsværktøj.
Feedback fra alle i værdi kæden sikre ikke bare resilience - men også teamet.

Vi giver dit team
mulighed for at forbedre den måde,
som i bygger jeres værdikæder op på.

“Sparer masser af tid, når vi en gang har etableret måle punkter og begynder at arbejde med kontinuerlig feedback fra vores egen brugerdefinerede værktøjskasse. Vi kan også arbejde med flere lag – det er helt fantastisk! “

“Enkelt og let at anvende til at få data hjem, analyseret og dokumenteret. Sikre rette analyse, struktur og dokumentation hele vejen igennem “

Værdikæde

Vi giver dig mulighed for at forbedre den måde, som vores verden bliver bygget på.

Hvem vi er

Vi er mere end blot en softwarevirksomhed. Vi er en partner, der hjælper til med at bygge en veldokumenteret værdikæde.

Vi tilpasser fra implementering til at arbejder side om side, sikre rette opbygning og udvikling af smarte, enkle løsninger, der gør livet lettere overalt.

Vi starter med at opbygge en veldokumenteret værdi kæde.

Om Feedbackstreet

Feedbackstreet er lanceret i 2020, af fagfolk indenfor softwaredevelopment og Procurement. Feedbackstreet hjælper virksomheder med at bygge en solid og veldokumenteret værdi kæde ved at automatisere det monotome arbejdspres – når der hentes information ind som skal Analyseres og Dokumenteres.

Det hele handler om indsigt og fakta i værdi kæderne – hurtigt enkelt og let.

“En stærk værdi kæde bygges
via feedback og målsætning ”

Skriv dine spørgsmål her

  Feedbackstreet

  Feedbackstreet er en del af FlexcoGroup, som er privat ejet og har til målsætning at hjælpe virksomheder med at skabe en solid og veldokumentert værdikæde.

   

  Hvad

  At støtte virksomheder i at skabe en stærk værdikæde, hvor integrity, sikkerhed ved adgang til oplysninger gennem en konsistent evalueringsmetode, hvor defineret, anvendte, dokumenteret og kontrol sikrer kæden.

  Hvordan

  opnå fleksibilitet og tilpasning fra information ved at tilføje struktur, systemer og standarder. Styrke virksomhedens tiltag og konkurrenceevne.

  Hvorfor

  Jeg har siddet med alle de her problemer – analyseret og brugt uanet af tid og ressourcer på at få det rette overblik.  

  Haft udfordringerne med data-sikker – hvor kommer data fra og data rensning.  Hvem er vores største konkurrent mail og excel og hvem er vores største udfordring -tid. Derfor har vi lavet et værktøj der kan hente, analysere og dokumentere det du har behov for – for at sikre din gode præstationer og værdikæde.