Kontakt os her

kontakt os her - Dokumentation
Gør din vision levende

kontakt os her Feedbackstreet er et vigtigt kommunikationsværktøj med avancerede samarbejdsfunktioner der sikre dig analyse og dokumentation i realtid.

Du kan enkelt og let opdatere værdikæder, rapporter og dokumentation.

Kontakt os her:

  Kontakt os her:

  Feedbackstreet.dk er et SAAS tool der kan hjælpe og støtte op omkring jeres rapporting af ESG.

  Hvad skal rapporteres: E- miljø S- Social og G- Governance.

  Rapportering skal dokumentere alle de initiativer i tager, og vi står tilrådighed – kontakt os her – og få den hjælp og indsigt i har brug for.

  Hvordan bygger man et godt feedback system – som sikrer at i får den information i behøver til jeres ESG rapporting, eller CSRD – rapportering.

   

  Indsigt.

  At skabe kontinuerligt feedback, er et stærkt værktøj til at skabe oversigt over forbedring, trends, forandringer, og forandringer.

  Kontakt os her og få en demo af SAAS værktøjet, der enkelt og let hjælper med at hente, analysere og dokumentere de informationer i har brug for.

   

  Book 30 min demo.

  Hvordan kan realtid hjælpe med at støtte jeres forretning i at tage rette beslutninger, enkelt og let.

  I samarbejde støtter vi op, sikre at i får feedback på de måle punkter, som i ønsker at rapportere på.

   

  Feedbackstreet.

  Ping – Pong at sikre alignment er det absolut bedste, det er eneste måde hvorved virksomheden kan sikre sig – resilience – en robust værdi-kæde.

  Rapporting dokumenterer de handlinger der står bag, feedback sikre at der er alignment og overenstemmelse – netop den dokumentation der er nødvendig. Feedbackstreet sikre dokumentation af feedback, sikre at dine medarbejder har rette information analyseret og dokumenteret uden at skulle investere mere tid.

  Analyse.

  Hvad behøver du at vide.

  Dokumentation.

  Enkelt og let tilvejebringe den information der er nødvendig for at sikre jeres rapportering. Gode tiltag som gøres for at sikre medarbejdere og performance hele vejen.

  Forbedringer skabt fra dokumentation:

  Det giver en agile måde, at “aligne” mellem leverandører og medarbejderer. Det giver overblik, indsigt, og fakta over de punkter der arbejdes på og med.

  1. Hvad skaber værdi for jeres virksomhed?
  2. Hvilken værdi skal det give at i får feedback?
  3. Hvorfor er feedback vigtigt?
  4. Hvordan skabes de rette resultater?