ESG Hvorfor det er vigtigere end nogensinde før for bæredygtighed

Bæredygtighed og ESG

Hvor skal du arbejde i fremtiden? hvor der er den rette Bæredygtighed og ESG. Din ledelsesgruppe evne til at tilpasse sig i den verden vi lever i.

Giver du feedback på Bæredygtighed og ESG?

Uden feedback ved du ikke hvordan du skal respondere. Hvis alt er push out, skyder du i det blå. Hvordan får du tilpasset dine ideer og problem løsninger, hvis du ikke får feedback.

En stærk ledelse driver bæredygtighed og ESG, hvor de er med til at sætte standard og niveau. Når en ledelse aktivt sætter mål og fokusere er det enkelt og let at tilpasse organisationen og dennes leverandører.

Bæredygtighed og ESG.

Bæredygtighed og ESG bliver fremtiden grundsten i hvor medarbejdere ønsker at arbejde, og ligge deres energi og engagement.

Kreativitet i at nå nye højder kommer fra nye måder og vinkler, hvem havde troet at Eton Must med Tesla skulle verden rigeste mand?

Hvem havde set AIRBNB eller UBER, det er samme service men med en endnu bedre udnyttelse af ressourcerne end først fase.

Meget vil forandre sig, mest p.g.a vores evne til at analysere og dokumentere kommer til at gå hurtigere og hurtigere.

For 15 år siden, skulle vi regne meget i hovedet og analyser to måneder. McKinsey har tjent millioner på at lave analyser, der i fremtiden vil være automatiske.

I dag kan vi hente analysere og dokumentere i real-tid, hvilken forskel kan det gøre for din forretning? for de fleste er de en game changer, men også et øjeblik hvor ting man ikke ønsker at vide kommer frem.

Se på nyhederne omkring

Produktion af medicin i Indien? – døde søer, ingen liv omkring eller på hvordan tøj farves og syes. Tiden er inde til opløsning og nye tiltag.

ECCO har uden tvivl sat sig selv i en svær situation, før var det aktraktivt at arbejde for ECCO og drømmen om at komme i et godt dansk selskab. Vil du arbejde der i dag?

LEGO, hvordan gør de det? de forstår at holde den en sund stabil kurs? – hvad gør de rigtigt?

At få rette fokus, at følge den rigtige plan er den eneste måde at virksomheden bygger resilience og stabilitet på.

Bæredygtighed og ESG er ikke bare grøn omstilling, det er en ledelses kultur der står overfor forandring. Det du tænker i dag er måden at skabe penge på, lidt billigere og lidt dårligere, er ikke længere vejen frem. Vejen frem er at tænke på hvordan du gør det og hvilke resource du bruger.

Vejen frem skabes af at gøre det rigtige? det har det altid gjort, men gennem de sidste 40 år, har nogle tænkt at falsk, billigt og løgn er der ingen der opdager.

Men ak – selv her finder det rette vej.

Jeg ved ikke om du har set det MEMO, men vi skal sikre Bæredygtighed og ESG.

1 thought on “ESG Hvorfor det er vigtigere end nogensinde før for bæredygtighed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.