Bæredygtighed En stærk veldokumenteret værdikæde

Hvad er bæredygtighed?

Hvad er bæredygtighed og hvordan kommer din virksomhed i gang med at skabe de rigtige initiativer?

Det hele starter med at definere, hvilken virksomhed i vil være. Hvad vi i stå for og hvordan vil i have at jeres kunder enkelt og let skal kunne identificere jeres værdi og værdikæde.

Sagt enkelt, det handler om hvem du er med, det handler om hvad er bæredygtighed for dig og din værdikæde.

Hvad er bæredygtighed og hvad skal vi rapportere

1. Rapportere alle de ting, der betyder noget for virksomhederne og for samfundet – hvad er bæredygtighed i jeres regi.

Som, hvis de blev ændret, ville gøre fremskridt i retning af at nå sociale eller miljømæssige mål. Ofte beskrives spørgsmålet om, hvorvidt noget betyder noget, formelt som “væsentlighed”, og beslutningen om, hvorvidt der skal indberettes en bestemt omstændighed vedrørende bæredygtighed eller ej, afgøres af, om det er væsentligt for enten den virksomheds formuer, der rapporterer det eller til det bredere samfund eller begge dele.2. Forenkle beskrivelsen ved at kombinere alle målinger af de ting, der betyder noget i sammensatte scorer, ratings eller indekser.

– for eksempel den samlede bæredygtighed, når man overvejer dens energiforbrug, produkter og medarbejdernes trivsel.


3. Tillad sammenligninger – brug rapportering til at benchmarke virksomheden mod andre.

Så vi kan se, hvem der gør mest eller mindst, for at ændre de ting, der betyder noget; derfor kravet om at rapportere de samme ting i samme vilkår – f.eks. rapportering af energiforbrug i kWh i stedet for gigajoule og årligt, ikke kvartalsvis.

4. Assist beslutningstagning – rapportere tingene på en måde, der giver forskellige grupper af mennesker rette indblik og oversigt til at træffe etiske eller kommercielle beslutninger.

– for eksempel virksomheden selv, i rapportering, eller bredere for samfundet. Dette kan omfatte beslutninger om, hvor grænsen skal gå eller”trække grænsen” i politiske målfastsættelser eller forbrugerbeslutninger om, hvad der skal købes.

Hvad er bæredygtighed i dag og om 5 år.

FN 17 Verdensmål sikre den fremdrift, tiltag og forandring vi skal igennem. Der bliver stillet nye krav i værdikæden og nye tiltag vil medfører endnu flere forandringer.

Med Feedbackstreet, opbygges en stærk veldokumenteret værdikæde, ikke bare for virksomheden selv men for hele samfundet.

Den kæde vi indgår i er hvad vi står for.

Det bliver enkelt og let for kunderne at få den vejledning de søger i at være rette forbruger og påvirker i samfundet.

Her findes mere information: HER

1 thought on “Bæredygtighed En stærk veldokumenteret værdikæde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.